Vind je Swap

Jouw taaluitwisseling begint hier!

arrow_bottom_right
Goedgekeurd
Rune

Je m'appelle Rune Lefever. Je suis un garçon de 10 ans (2009). Je suis sportif. J'aime l'athlétisme, le VTT, ...

Nederlands
ZELE
Zoekertje:

Je m'appelle Rune Lefever. Je suis un garçon de 10 ans (2009). Je suis sportif. J'aime l'athlétisme, le VTT, la gymnastique, ... et je voudrais améliorer mon français! Je cherche un garçon qui est motivé et qui veut apprendre le néerlandais.

Approuvé·e
Neo

Je suis un garçon de 14 ans, j'ai une soeur de 11 ans. J'aimerais faire un échange pour améliorer ...

Frans
Villers le Bouillet
Zoekertje:

Je suis un garçon de 14 ans, j'ai une soeur de 11 ans. J'aimerais faire un échange pour améliorer ma compréhension du néerlandais. Je lis beaucoup (fantasy), j'aime les jeux vidéos, j'aime bien cuisiner, bricoler et jouer dans les forêts. J'espère apporter autant à mon swap qu'il m'apportera.

Goedgekeurd
Mathis

Dag Allemaal, ik ben een sportieve jongen van 13. Ik hou ervan om met mijn hond te trainen in de ...

Nederlands
Rumbeke
Zoekertje:

Dag Allemaal, ik ben een sportieve jongen van 13. Ik hou ervan om met mijn hond te trainen in de natuur. Ik wil graag mijn Frans goed kunnen en daarom kis ik voor een uitwisseling met een franse jongen. Ik zou op mijn 16e graag een examen kunnen afleggen in het Frans.

Goedgekeurd
Jasper

Je suis un garçon néerlandophone qui aimerait améliorer son niveau de Français d'une façon ...

Nederlands
Scherpenheuvel
Zoekertje:

Je suis un garçon néerlandophone qui aimerait améliorer son niveau de Français d'une façon amusante. J'habite à Scherpenheuvel, une ville qui se trouve entre Louvain et Hasselt. J'aime passer mon temps libre derrière un écran, en jouant des jeux ou en regardant you-tube. J'aime aussi la musique (le rock), la natation ainsi que les animaux. Je suis quelqu'un d'assez calme et toujours de bonne humeur. J'espère bientôt avoir des nouvelles d'un garçon de (plus ou moins) mon âge. P.S. Ma mère a fait la traduction de mon texte 😊

Goedgekeurd
Louis

Louis a bientôt 10 ans et est en 4ème primaire en immersion ndls. Il souhaite passer qques jours dans ...

Frans
Court-St.-Étienne
Zoekertje:

Louis a bientôt 10 ans et est en 4ème primaire en immersion ndls. Il souhaite passer qques jours dans une famille pour améliorer son ndls. Nous sommes prêts à accueillir un enfant qui souhaite améliorer son français. Merci pour lui. Valerie

Goedgekeurd
Simon

Dag mensen, ik heb juist een account aangemaakt. Ik doe scouts, toneel en tekenschool. Ik speel veel buiten. Ik ...

Nederlands
Schilde
Zoekertje:

Dag mensen, ik heb juist een account aangemaakt. Ik doe scouts, toneel en tekenschool. Ik speel veel buiten. Ik zou het leuk vinden jullie te ontmoeten!

Approuvé·e
Cyril

Bonjour, je m'appelle Cyril, j'ai 15 ans. Je joue au basket, pratique la natation, le tennis et le self dé...

Frans
Nivelles
Zoekertje:

Bonjour, je m'appelle Cyril, j'ai 15 ans. Je joue au basket, pratique la natation, le tennis et le self défense. Je vais aux scouts. Je voudrais apprendre le néerlandais lors d'un échange.

Goedgekeurd
Hanne

Ik ben een vriendelijk meisje en ik ga graag met andere kinderen om en ik wil graag beter Frans ...

Nederlands
Lichtervelde
Zoekertje:

Ik ben een vriendelijk meisje en ik ga graag met andere kinderen om en ik wil graag beter Frans leren spreken

Goedgekeurd
Merel

Ik hou van nieuwe vriendinnen leren kennen, vooral meisjes die ook van dieren en de natuur houden. Een andere ...

Nederlands
Lummen
Zoekertje:

Ik hou van nieuwe vriendinnen leren kennen, vooral meisjes die ook van dieren en de natuur houden. Een andere taal leren doe ik graag maar liefst al spelende in plaats van in de klas.

Approuvé·e
Mathéo

Jongen 15 jaar oud. Ik woon in Brussel and spreek Frans en Spaans. Ik wil graag Nederlandstalige vrienden ontmoeten om ...

Frans
Auderghem
Zoekertje:

Jongen 15 jaar oud. Ik woon in Brussel and spreek Frans en Spaans. Ik wil graag Nederlandstalige vrienden ontmoeten om mijn Nederlands te verbeteren. Ik heb verschillende hooby's: ik speel tennis en hockey, ik hou van manga's, strips, muziek en de zee (ik duik). Ik ga met de fiets naar school.

Approuvé·e
Alexis

J'ai 12 ans, je joue de la guitare et j'aime les activités créatives. J'aime aussi le foot !

Frans
Louvain-La-Neuve
Zoekertje:

J'ai 12 ans, je joue de la guitare et j'aime les activités créatives. J'aime aussi le foot !

Goedgekeurd
Victor

Ik ben erg creatief en houd van tekenen en bouwen. Ik houd ook van reizen, leer graag nieuwe talen ...

Nederlands
Glabbeek
Zoekertje:

Ik ben erg creatief en houd van tekenen en bouwen. Ik houd ook van reizen, leer graag nieuwe talen en wil ook graag de mensen en de cultuur van Wallonië leren kennen.

Goedgekeurd
sophie
Goedgekeurd
Manou

Ik ben Manou, een vrolijk lief meisje van 14 jaar. Ik hou van avontuur, en buitenspelen, maar geniet even veel ...

Nederlands
Oostakker
Zoekertje:

Ik ben Manou, een vrolijk lief meisje van 14 jaar. Ik hou van avontuur, en buitenspelen, maar geniet even veel van computer-- en gezelschapspelletjes. Ik zoek een leuk vriend of vriendinnetje om samen leuke dingen te ondernemen.

Goedgekeurd
Joachim

Ik ben een actieve jongen die graag sport. Omdat Frans niet zo makkelijk is, hoop ik op een speelse ...

Nederlands
Lint
Zoekertje:

Ik ben een actieve jongen die graag sport. Omdat Frans niet zo makkelijk is, hoop ik op een speelse manier wat Frans te kunnen oefenen.

Approuvé·e
François

ik studeer neederlands in mijn school sinds mijn eerste jaar in de middelbare school (ik zit in de 4 studiejaar)....

Frans
Arlon
Zoekertje:

ik studeer neederlands in mijn school sinds mijn eerste jaar in de middelbare school (ik zit in de 4 studiejaar).Ik zou liever in een
nederlandse famile de taal leren. Zo, kan ik nederlands oren en spreken. Ik ben met alles geintereseerd. Ik houd van mensen onmoeten en steden bezoeken. Ik doe graag athletisme, fietsen (mountainbike), zwemmen en zeilen.

Goedgekeurd
Amber

Hallo, ik ben Amber en ik ben 15 jaar oud. Ik hou heel veel van gezelschapsspelletjes spelen. Ik zou heel ...

Nederlands
Aalst
Zoekertje:

Hallo, ik ben Amber en ik ben 15 jaar oud. Ik hou heel veel van gezelschapsspelletjes spelen. Ik zou heel graag uitwisselen om beter Frans te leren spreken/verstaan. Het liefst zou ik uitwisselen met een meisje van mijn leeftijd. Ik heb een fysieke beperking. Dit houdt vooral in dat ik niet zo snel en ver kan stappen. Hierdoor is sporten tijdens de uitwisseling niet mogelijk.

Goedgekeurd
Jade

Ik ben 13 en zit in het 2e middelbaar Latijn-optievak drama. Ik ben sportief, actief en maak graag plezier, een ...

Nederlands
Mortsel
Zoekertje:

Ik ben 13 en zit in het 2e middelbaar Latijn-optievak drama. Ik ben sportief, actief en maak graag plezier, een harde werker, ook wel onzeker en verlegen (in het begin), nieuwsgierig en een doorbijter. Mijn ouders zijn taalleerkrachten en mijn mama heeft vroeger ook uitwisselingen gedaan met gezinnen in Wallonië. Ze heeft er heel veel van geleerd. Zelf wil ik ook graag vlot Frans leren praten. Ik denk dat het wel leuk is om dit binnen een gezin te leren.

Goedgekeurd
Mira

Hallo, ik ben Mira, een nieuwsgierig, leergierig, enthousiast meisje van 10 jaar. Ik zit in het vijfde leerjaar en krijg ...

Nederlands
Maaseik
Zoekertje:

Hallo, ik ben Mira, een nieuwsgierig, leergierig, enthousiast meisje van 10 jaar. Ik zit in het vijfde leerjaar en krijg voor het eerst Franse les. Ik speel piano en speel ook graag toneel, ga naar de muziekschool en ben sportief. Ik volleybal en fiets veel. Soms ga ik bootcampen. Op zaterdag ga ik naar de jeugdbeweging: KSA, spelen in het bos.
Ik lees heel veel: elke dag, zowel boeken als strips!
Ik heb 2 jongere broertjes. Jan is 7 jaar en August is bijna 5.
Ik ben sociaal en zou graag contact leggen met iemand die Frans spreekt. Ik vind dit best spannend.

Goedgekeurd
Xander

Hallo ik ben Xander ik ben 11 jaar, mijn hobby is korfbal, ik ga graag naar de cinema en ik ...

Nederlands
Berchem
Zoekertje:

Hallo ik ben Xander ik ben 11 jaar, mijn hobby is korfbal, ik ga graag naar de cinema en ik ga graag vissen. Ook tennis en biljart vind ik leuk. Ik doe mee aan Swap Swap om mijn Frans nog te verbeteren en om nieuwe vrienden te maken.

Goedgekeurd
Charlotte

Hey, ik ben Chatlotte, ik woon in de prachtige stad Gent. Ik ben actief lid bij de scouts, ik ...

Nederlands
Sint-Amandsberg
Zoekertje:

Hey, ik ben Chatlotte, ik woon in de prachtige stad Gent. Ik ben actief lid bij de scouts, ik zing graag, ik luister naar hedendaagse popmuziek maar ook oudere muziek vind ik echt cool. Ik draag graag 2dehandskledij of maak ze zelf. Ik spreek graag af met vrienden, naar fuiven. Ik hou van dieren en natuur, hoewel ik in de stad woon en thuis geen dieren mag houden.

Goedgekeurd
Brent

Beter leren communiceren in het frans

Nederlands
Belsele
Zoekertje:

Beter leren communiceren in het frans

Goedgekeurd
Tom

Je suis un rêveur pas très sportif mais j'aime marcher, nager, sortir en ville, passer du temps ...

Frans
Temploux
Zoekertje:

Je suis un rêveur pas très sportif mais j'aime marcher, nager, sortir en ville, passer du temps avec mes amis dans mon village et en ville (Namur). J'aime l'art, la mythologie, la photo, beaucoup moins les cours. J'ai particulièrement du mal en néerlandais, car c'est assez abstrait pour moi. C'est pour cela que je suis sur Swap-Swap. Je suis fan de Once Upon A time, Under the Dome, Mama Mia (film), ABBA, Angèle, Nirvana et beaucoup d'autres musiques rock/pop. Traduction avec ma maman : Ik ben een dromer niet echt sportief maar ik hou wel van stappen, zwemmen, naar de stad gaan en tijd met mijn vrienden nemen in ons dorp of in de stad (Namen). Ik hou van schoonkunsten, mythologie, foto, maar minder van lessen volgen. Ik heb vooral wat problemen in het Nederlands, omdat het heel abstract is voor mij. Daarom ben ik op Swap-Swap. Ik ben fan van Once Upon A time, Under the Dome, Mama Mia (film), ABBA, Angèle, Nirvana en veel andere rock/pop muziek.

Goedgekeurd
Thijs

Nederlands
Kortemark (Handzame)
Goedgekeurd
Michiel

Ik ben sociaal, hou van skaten en de Chiro, verlegen in het begin, speels. Motivatie om deel te nemen: ...

Nederlands
Kortemark (Handzame)
Zoekertje:

Ik ben sociaal, hou van skaten en de Chiro, verlegen in het begin, speels. Motivatie om deel te nemen: mijn ouders denken dat het goed is.

Goedgekeurd
Ludivine

Bonjour Je m'appelle Ludivine , j'ai 16 ans. Je suis en 4è secondaire en option latin-grec. J'adore la natation, je nage plusieurs ...

Frans
Nivelles
Zoekertje:

Bonjour Je m'appelle Ludivine , j'ai 16 ans. Je suis en 4è secondaire en option latin-grec. J'adore la natation, je nage plusieurs fois par semaine. je joue au tennis et pratique le self défense. Je vais aux Guides (mouvement de jeunesse) .J'aimerais apprendre à parler et comprendre le néerlandais avec des jeunes.

Goedgekeurd
Sara
Goedgekeurd
Lies
Goedgekeurd
Blum
Goedgekeurd
Lisa

Kiekeboe ik heet Lisa , ik heb een tweeling (Léa), ik hou van sport , van boeken, van muziek ,enz ... ...

Frans
Beyne-Heusay
Zoekertje:

Kiekeboe ik heet Lisa , ik heb een tweeling (Léa), ik hou van sport , van boeken, van muziek ,enz ... Ik zou graag leren en spelen met het Nederlands. Ik woon dichtbij Luik : in Beyne Heusay. Coucou, je m'appelle Lisa, j'ai une jumelle (Léa) , j'adore le sport , les livres, la musique, etc... J'aimerais apprendre et jouer avec le néerlandais. J'habite près de Liège : à Beyne Heusay.

Goedgekeurd
Léa

Hallo ik heet Léa. Ik heb 14 jaar en ik woon in Wallonië. Ik doe aan sport: turnen en ...

Frans
Beyne-Heusay
Zoekertje:

Hallo ik heet Léa. Ik heb 14 jaar en ik woon in Wallonië. Ik doe aan sport: turnen en dans. Ik hou van koken, winkelen, met mijn vriendinen chatten.... Salut, je m'appelle Léa. J'ai 14 ans en j'habite en Wallonie. Je fais du sport: gym et danse. J'aime cuisiner, faire les magasins, parler avec mes amies....

Goedgekeurd
Diane

Frans
Woluwe-saint-Pierre
Goedgekeurd
Arthur

Frans
Woluwe-saint-Pierre
Goedgekeurd
Yseult

J'ai envie d'apprendre le néerlandais et de me faire des amies néerlandophones. Je suis plein d'énergie, ...

Frans
Woluwe-saint-Pierre
Zoekertje:

J'ai envie d'apprendre le néerlandais et de me faire des amies néerlandophones. Je suis plein d'énergie, pleine d'humour, un peu gourmande et très souvent de bonne humeur. J'adore les animaux et la nature.

Goedgekeurd
Gauvain

Je suis un garçon organisé. J'aime bien rire. En vacances, j'aime bien avoir des activités sportives, mais ...

Frans
Woluwe-saint-Pierre
Zoekertje:

Je suis un garçon organisé. J'aime bien rire. En vacances, j'aime bien avoir des activités sportives, mais aussi discuter, cuisiner, jouer. J'ai effectué mes années primaires en immersion NL (taalbad) et je souhaite continuer à pratiquer le néerlandais.

Goedgekeurd
Jef

Ik ben een jongen van 15 en zit momenteel in het 4de middelbaar. Ik hou van plezier maken, met mijn ...

Nederlands
Asse
Zoekertje:

Ik ben een jongen van 15 en zit momenteel in het 4de middelbaar. Ik hou van plezier maken, met mijn vrienden op stap gaan en gamen. Ik zou graag op een leuke en ontspannen manier mijn Frans wat verbeteren en een uitwisseling lijkt me daarvoor een goed idee.

Goedgekeurd
Amandine

Bonjour, C'est Amandine. Je suis spontanée et très fiable. J'aime bien rire et m'amuser. J'aime les sorties ...

Frans
Villers-la-ville
Zoekertje:

Bonjour, C'est Amandine. Je suis spontanée et très fiable. J'aime bien rire et m'amuser. J'aime les sorties et les soirées animées. J'aimerais faire connaissance avec une personne néerlandophone afin de pratiquer et améliorer mon néerlandais.

Goedgekeurd
Jana

Hallo ik ben Jana, ik woon in Merelbeke dicht bij Gent. Ik heb 1 broer: Tim en een papa en ...

Nederlands
Merelbeke
Zoekertje:

Hallo ik ben Jana, ik woon in Merelbeke dicht bij Gent. Ik heb 1 broer: Tim en een papa en mama. Ik ben in het begin verlegen maar na een tijdje begin ik losser te worden. Ik ben graag onder de mensen en ben graag weg van thuis, maar als het te druk is geweest vindt ik het ook leuk om een paar dagen thuis te zitten. En ik reis ook graag. Ik doe hier aan mee omdat ik graag een nieuwe ervaring erbij wil een mijn Frans wil verbeteren.

Goedgekeurd
Louis

Ik zou graag meer willen weten over het Nederlands. Tijdens de vakantie zal ik een Nederlandse stage doen. Over ...

Frans
Martouzin
Zoekertje:

Ik zou graag meer willen weten over het Nederlands. Tijdens de vakantie zal ik een Nederlandse stage doen. Over een jaar zou ik graag naar een Nederlandstalige school gaan om mijn zesde jaar basisschool te volgen. Ik wil graag momenten delen met Nederlandstalige vrienden. Mijn moeder probeerde mijn ideeën te vertalen 🙂

Goedgekeurd
emma
Goedgekeurd
Berten

Ik ben Berten, 12 jaar. Ik ben een rustige jongen die houdt van buiten spelen en van allerlei sporten (zwemmen, ...

Nederlands
Wilrijk (Antwerpen)
Zoekertje:

Ik ben Berten, 12 jaar. Ik ben een rustige jongen die houdt van buiten spelen en van allerlei sporten (zwemmen, voetbal, …) Thuis lees ik ook vaak strips of speel games, en luister ik veel naar muziek (Qmusic). Ik wil nieuwe vrienden maken en terwijl Frans oefenen.

Goedgekeurd
Lisa

Vlotte tiener die graag vlotter Frans wil praten en nieuwe vrienden maken.

Nederlands
pellenberg
Zoekertje:

Vlotte tiener die graag vlotter Frans wil praten en nieuwe vrienden maken.

Goedgekeurd
Jack

Mijn moeder beschrijft mij als een vriendelijke rustige jongen. Ik maak gemakkelijk vrienden. Ik heb last van hoogtevrees. Ik ...

Nederlands
Waardamme
Zoekertje:

Mijn moeder beschrijft mij als een vriendelijke rustige jongen. Ik maak gemakkelijk vrienden. Ik heb last van hoogtevrees. Ik hou van sport maar dus niet van klimmen of andere dingen op hoogte. Ik weet dat talenkennis heel belangrijk is. Mijn moeder heeft als tiener ook vaak uitwisselingen gedaan. Thuis spreken we Nederlands maar ik kan ook al goed Portugees en kan in het Engels ook al het een en ander. Op school hou ik het meest van rekenen.

Goedgekeurd
Jules

J'aime aller à l'école, j'aimer jouer, lire et écrire. J'aime le sport, je suis curieux de tout. J'ai un ...

Frans
Forest
Zoekertje:

J'aime aller à l'école, j'aimer jouer, lire et écrire. J'aime le sport, je suis curieux de tout. J'ai un petit frère qui s'appelle Victor et qui a 5 ans et demi.

Goedgekeurd
Merel
Goedgekeurd
Danna

Je suis une fille drôle que se soit un travaille d'école ou un travaille personnel je suis ...

Frans
Saint Gilles
Zoekertje:

Je suis une fille drôle que se soit un travaille d'école ou un travaille personnel je suis toujours organisée et sérieuse. Ce qui me motive à un échange? L'apprentissage d'une langue et me faire des amis car je suis une fille très sociable. Quelles sont mes attentes? L'orale bien sûre! Je veux me perfectionner à l'orale d'une langue ( mon point faible)

Goedgekeurd
Esther

Hallo, Ik ben Esther, ik ben 8 jaar. Ik ben creatief, nieuwsgierig en hou van nieuwe dingen uitproberen. Ik kijk ...

Nederlands
Keerbergen
Zoekertje:

Hallo, Ik ben Esther, ik ben 8 jaar. Ik ben creatief, nieuwsgierig en hou van nieuwe dingen uitproberen. Ik kijk er naar uit om een nieuw vriendje / vriendinnetje te leren kennen, om samen te spelen. Het is ok als ze een andere taal spreken, we zullen elkaar tijdens het spelen wel verstaan, en ondertussen leer ik ook Frans.

Spring naar pagina:
1 2

doe de swap

Registreer je nu en krijg toegang tot alle profielen op de Swap-community.

arrow_dented